Turer

Mountain Tour

Upplev en storslagen natur och utsikt över fjällvärlden.

Vi startar från vår lodge och klättrar uppåt mot Hållfjällets platå. Turen går i växlande terräng med blandskog och kalfjäll. Har vi tur, kan vi se vilda djur, såsom fjällräv, ripa, järv, ren och älg. Vi gör ett stopp på fjällets platå där vi njuter av en hissnande panorama vy. Väl tillbaka finns det möjlighet att hjälpa till med att sela av hundarna och få en inblick i kennel livet. Upplevelsen avslutas framför sprakande brasa med varmdryck och hembakade bullar.

Pris per person 850 sek
Barn under 12 år halva priset


Lunch Tour

Vi färdas i ett fantastiskt landskap med endast ljudet av hundarna som andas och slädarna som skär i snön. Turen går i varierad terräng i skog och fjäll. Vi stannar på en vacker plats och intar lunch. Det finns möjlighet att få köra sitt eget spann.

Turlängd: Ca 3 tim
Tur tid: kl 10.30
Minimum: 2 pers
Pris: 1300 sek/pp Barn upp till 12 år 650 sek


Be a Musher

Denna tur är för dig som vill köra ditt eget hundspann. Turen går i varierad terräng med underbar utsikt. Det är en ”hands on” upplevelse men inga förkunskaper krävs. Man bör dock vara i normal kondition.
Barn eller personer som inte vill köra ett eget spann får åka med hundspanns guiden.
Turen avslutas med varm dryck och bulle framför öppen brasa .
Denna tur finns dagligen.
Kontakta oss för mer info.

Turlängd från 2 tim och uppåt.
Pris från 950 sek/pp


Family Tour

Denna tur är anpassad efter barnen. Den ger barnen möjlighet att i ett lugnt tempo få vara delaktig i hanteringen av hundarna och prova att köra spannet tillsammans med guiden.
 Efter turen får man hjälpa till med att sela av hundarna och se hur de bor. Därefter serveras varm dryck och bulle framför öppen eld.

Turlängd: Ca 2 tim
Tur tid: kl 10
Pris: 850 sek /pp barn upp till 12 år halva priset