Turer

Mountain Tour

Upplev en storslagen natur och utsikt över fjällvärlden.

Vi startar från vår lodge och klättrar uppåt mot Hållfjällets platå. Turen går i växlande terräng med blandskog och kalfjäll. Har vi tur, kan vi se vilda djur, såsom fjällräv, ripa, järv, ren och älg. Vi gör ett stopp på fjällets platå där vi njuter av en hissnande panorama vy. Väl tillbaka finns det möjlighet att hjälpa till med att sela av hundarna och få en inblick i kennel livet. Upplevelsen avslutas framför sprakande brasa med varmdryck och hembakade bullar.

Pris per person 750 sek
Barn under 12 år halva priset


Ice and Fire

Ett kulinariskt hundspannsäventyr som berör alla sinnen. Perfekt för det privata sällskapet, kompisgänget eller företagsgruppen. Exklusivt mottagande på vår lodge med välkomstdrink framför sprakande brasa. Vi gör en spännande tur i väglöst skymningsland som för tankarna till ett riktigt Jack London äventyr. Efter turen serverar vi en välkomponerad meny baserad på lokala råvaror och välutvalda drycker, i vår timrade chambre separée.

Pris per person 2490 sek


Wilderness Explorer

Utforska fjällen under två dagar tillsammans med guide och eget hundspann. En upplevelse som garanterat ger mersmak, för djur och naturintresserade personer. Ni bor på Polardog Mountain Lodge som tillhandahåller alla måltider, undervisning och utrustning. Turerna är speciellt utvalda med successivt ökad svårighetsgrad och växlande naturupplevelse.
Pris per person 4980 sek


Polardog Expedition

Ett absolut måste för den äventyrslystne. Första och sista natten bor ni på Polardog Mountain Lodge. Efter en rejäl frukost har vi en teoretisk och praktisk genomgång, sedan packar vi våra slädar och selar våra hundar och ger oss iväg mot ett äventyr utöver det vanliga. Vi bor i tält och tillagar vår mat i det fria. Expeditionen varar i 5 dagar och garanterar en spännande upplevelse. Äventyret avslutas med bastubad och middag.
Pris per person 15 900 sek